E-knihy

 

Hospodářská literatura

Peníze bez úroku a inflace - Margrit Kennedy - Pro bližší pochopení funkce peněz je tato E-kniha fenomenálně jednoduchým prostředkem k uvědomění si jejich pravé podstaty.

Návrh alternativní ekonomické reformy v České republice - Jiří Schlimbach - Publikace s obsahem, který řeší komplexní změnu stávající zdevastované ekonomiky České republiky s konkrétními řešeními a postupy. Tato informační publikace se stala základem pro vytvoření funkčního modelu "Občanského klubu", který realizujeme mj. i prostřednictvím tohoto webu.

Česká literatura

Sláva strojů a měst - J.Rašín 1929 - Vize budoucího světa, kterou v roce 1929 vytvořil Jaromír Rašín. Příběh německého redaktora a dvou amerických inženýrů u českého včelaře. Sláva strojů a měst je nejen nebývale otevřená negativní kritika technologií a naší jednostranně zaměřené civilizace.

Nový věk

UTAJOVANÁ PRAVDA – ZAPOVĚZENÉ POZNÁNÍ  STEVEN M. GREER   Tuto knihu věnuji všem našim dětem a vybudování fungující a udržitelné civilizace na Zemi, která bude žít v univerzálním míru.  Steven Greer 

Zdraví a alternativní medicína

Naděje pro ty, kteří už propadli beznaději - Milan B. Havlín - Lidská síla, jejíž existence zůstává tajemstvím, Kniha pojednává o Antonínu Pončíkovi a jeho mimořádných schopnostech. 

Přídatné látky v potravinách (éčka) - publikace české technologické platformy pro potraviny - informace o éčkách a dalších obsahových látkách v potravinách

Bakalářské práce

Problematika a uznávání států Kateřina Procházková

Platba směnkami

Lokální ekonomické systémy Iva Strnadlová Masarykova Univerzita

Alternativní měnové systémy Kateřina Bartholdiová 2017 Univerzita Pardubice

Fyzika

Učebnice pro gymnázia - elektrická energie