Vzestup: Co přesně to všechno znamená?

Vzestup: Co přesně to všechno znamená?


Od dob zničení civilizací Atlantidy a Lemurie a úpadku vědomí přebírá temnota vládu nad krásnou planetou Gaia a udržuje lidstvo „ve spánku“ a otroctví po celé věky. Temná strana je nazývána mnoha jmény jako Archonové, Ilumnináti, Kabalové, Drakoniáni nebo Reptiliáni. Ve skutečnosti jde o energetická stvoření nižších dimenzí, která se rozhodla odvrátit se od původního zdroje vyšší existence již před dávnými věky.

V důsledku svého rozhodnutí byli odříznuti od napojení na energii životní síly ze Zdroje v naději, že bez přísunu důležité život udržující energie od našeho božského stvořitele jejich existence brzy „vyšumí“ a nezbude jim, než vrátit se a vzdát se světlu. Temná strana však přišla na to, jak svou životní sílu udržet. Podařilo se jí přežívat celé věky mezi lidmi. Zablokovala vzestup.

Temné bytosti odvrátily možný vzestup civilizace tím, že energeticky napadly obyvatele Země, udržovaly je ve strachu, zlobě, agresi, smutku a žalu a tím od svých hostitelů získávaly životní energii. V manipulaci druhými byly velmi dobré. Vyvinuly si několik prostředků, jak svůj systém udržet v chodu. Všechny „nás“ držely pod palcem tím, že zajistily, abychom si nikdy nevzpomněli na božskou podstatu a účel vlastní duše.

Dokud pro nás tato temná stvoření vytvářela iluzi, v níž jsme věřili, lidská rasa nikdy nedostala šanci pozvednout své vnímání a vědomí. A zatímco bitva „světla s temnotou“ pokračovala v jiných sférách vyšších dimenzí, pozemské duše se s každou inkarnací ztrácely a slábly čím dál tím více.

Vzhledem k platnosti „kosmického zákona svobodné vůle“ nemohly vnější síly Světla přímo zasáhnout, aby Zemi a lidstvo ochránily. Ačkoliv jsme slýchali, že „Světlo“ vyhrálo bitvu na úrovni vyšších dimenzí, bylo nezbytné, aby se dělníci Světla inkarnovali v těchto časech do nižších dimenzí a vybojovali bitvu zde na Gáji.

Pracovníci světla a vzestup
Jsme tady, abychom vzpružili lidstvo a pomohli mu povznést kolektivní vědomí tak, aby z vás zase byly svobodné duše a rozpoznali jste svou božskost v podobě nádherné esence duše, jíž jste a na níž jste po velmi dlouhou dobu zapomněli.

Temnota začíná uvolňovat své dlouhodobé sevření a my jsme zahlédli paprsek světla, prodírající se skrze hustou hradbu mraků. Dává nám to naději a odhodlání v dalším boji a postupu v této energetické bitvě. Buďte si vědomi toho, že v průběhu odhazování starých vzorců a systémů víry, během této očisty srdce, vám věci mohou přijít bolestné a chaotické.

Je nutné, abyste se zbavili všeho, co vás udržuje na nízkých frekvencích a vibracích. Čím více toho vypustíte, tím lehčí budete a začnete se povznášet. Nebojte se temnoty. Stačí si pamatovat, že jste silní a zvítězíte nad vším, co se vám postaví do cesty. Vědomě se střežte lpění na negativitě. Splyňte s proudem, jak nejlíp to dokážete.

Nezapomínejte kolem sebe denně vizualizovat „bílé světlo“. Požádejte nekonečného stvořitele o ochranu.

Nyní, zatímco se léčí poslední části našich bitvou unavených těl, nabíráme rychlost a sílu. Nejsme tu, abychom zklamali, ale abychom zvítězili.

Vzestup je zde za účelem zvýšení úrovně osobní sebelásky, posílení duše a obzvláště vašeho vědomí.

Sebeláska znamená, že vidíme svou hodnotu všemi způsoby ve všech situacích. Učíme se, že skutečná láska se nejdříve projeví uvnitř nás samotných a pak teprve ji vyzařujeme navenek do zbytku naší reality. Nemůžeme nikoho dalšího skutečně milovat, pokud v prvé řadě skutečně nemilujeme sebe.

Hodnota lásky, kterou chováme sami k sobě, je v tom, že ji umíme stejně tak dávat jako přijímat. Pokud si máme zasloužit lásku vyšší duše, musíme se odhodlat k léčbě bloků a ran vlastní duše. Jaké bloky máme v srdci? Proč? Položme si tuto otázku. A pak se rozhodněme je vyléčit.

Posílení duše znamená, že vítáme a chceme bojovat za tento duševní rozvoj směřující ke změně, jenž je nezbytný k tomu, abychom nezůstali na místě a dosáhli výše. Nikdo z nás nemá rád změnu.

Ale dosáhnout výše znamená, že se neustále vyvíjíme. Abychom pozvedli své vědomí, musíme chtít a být schopni udělat krok stranou norem společenského očekávání, globálních očekávání a očekávání vlastní rodiny. Vybíráme si, že nechceme být ovlivňování žádnou z těchto sfér, jež nás dříve spoutávaly. Rozhodujeme se sami za sebe a pozitivně se posouváme tímto směrem. Ne pro kohokoliv, ale čistě pro sebe. Vezměme si zpět svou sílu.

Co je vyšší vědomí?
Vyšší vědomí znamená, že se učíme přemýšlet mimo běžný rámec. Naše mysl zůstává otevřená změně a přizpůsobení. Pokud přemýšlíme tímto způsobem, neexistují pro nás žádná omezení a limity.

Otevřeli jsme se všem možným důsledkům a možnostem. Den za dnem postupně odhazujeme všechny „staré iluze a programy“ a přijímáme nové způsoby, k nimž nás vede naše vyšší já na cestě naší duše nebo na cestě k cíli.

Konečným smyslem je to, že se rozhodneme povstat a vymanit se z moci Temné strany a její manipulace. Pokud se pozvedneme vědomě, budeme nezastavitelní. Falešné iluze nás již nadále nebudou ovlivňovat. Volba je čistě na nás samotných. Rozhodněme se sami za sebe.

Adeana M. Slater

O autorovi: Adeana M. Slater je empatka a pracovnice Světla, která ve svém volném čase ráda píše spirituální a inspirativní články. Je to svobodná matka čtyř dětí a registrovaná sestra na plný úvazek.

Tento čánek je převzat z: https://www.energiezivota.com/skryte-moudrosti/vzestup-co-to-vsechno-znamena/