Pád Kabaly (fall of Cabal CZ) 1-10 - české titulky


Milí členové a příznivci Jarila.

Dne 18.dubna 2020 byly na Youtube uveřejněny materiály ohledně Pádu Kabaly v 10-ti dílech od autora označovaného jako Q.

Jde o materiál, který není zcela neznámý, ale přehledný způsob jakým je zpracován do ucelené série na sebe navazujících informací je unikátní a rozkládá mechanismy současného způsobu ovládání světa.

Opět poprosím o sebekritický přístup. Tento materiál záměrně neposílám všem klubovým členům, neboť předpokládám, že v mnoha případech by mohlo být pohlíženo na tyto materiály jako na nesmyslné - odborný název pro nepřijetí informace, protože se zdá být nesmyslná je KOGNITIVNÍ DISONANCE. Také je o této přirozené vlastnosti člověka v dokumentu zmiňováno.

V 10-ti dílech je možné poodhalit oponu, za kterou se skrývá spousta zajímavých a někdy těžce uvěřitelných informaci, jakými elity dosahují svých zájmových cílů - moci nad lidmi. Posuďte sami a důvěřujte svému citu. Doporučuji shlédnou všechny díly najednou nebo kdo nechce jít po jednotlivých dílech může si prohlédnou celý dokument v odkazu s označením celé video (jako 11. video v tomto blogu)

Nejde o to něco popřít, ale nalézt důvod a následně řešení, kterým změníme svou realitu.

Jaké máme myšlenky, takový Svět k nám přichází.