Úvodní stránka > Detail zboží >

Detail zboží

Karafa Beauty Basic 5 l - bez symbolu

Karafa Beauty Basic 5 l - bez symbolu
Výrobce:NaturesDesign
Balení:1 ks
Dostupnost:na objednávku
Záruka:-
Kód:7400



Popis:

Patentovaný čepovací kohoutek je navrhnutý pro časté používání. Karafu Beauty je možné umývat i horkou vodou. Beauty s patentovaným čepovacím kohoutkem umožňuje jednoduchou a hygienickou obsluhu a každodenní praktické užívání. Ke každé karafě je možné dodat také tubus TC, který umožňuje přirozeným způsobem, chladit její obsah bez přímého kontaktu vody s chladícím ledem.

Karafa Beauty Basic 5 l - bez symbolu

Úspěch karafy Universe, s obsahem 10 litrů nás vedl k výrobě její menší verze – 5 litrové BEAUTY. Tato karafa je ideální také pro menší kanceláře a zasedací místnosti.

Patentovaný čepovací kohoutek je navrhnutý pro časté používání. Karafu Beauty je možné umývat i horkou vodou. Beauty s patentovaným čepovacím kohoutkem umožňuje jednoduchou a hygienickou obsluhu a každodenní praktické užívání.

Ke každé karafě je možné dodat také tubus TC, který umožňuje přirozeným způsobem, chladit její obsah bez přímého kontaktu vody s chladícím ledem.

Do tubusu TC je také možné vložit drahé kameny, minerály nebo jiná vitalizační média. Použití tohoto tubusu je výhodné v tom, že nedochází k přímému smíšení chladících prvků s vodou a zabrání se tak případnému znečištění vody určené k pití.

Ke karafám je možné dokoupit také dřevěné příslušenství z bukového nebo březového dřeva, které se prodávají zvlášt

Velikost:
objem cca 5 l

Výroba:

ručně foukané sklo, tradiční řemeslné sklářské umění – sklo bez obsahu olova

Karafa Beauty Basic 5 l - 1Karafa Beauty Basic 5 l - 2Karafa Beauty Basic 5 l - 3

Doporučené položky