Námořní právo - článek z hnutí Ubuntu JAR

Zákon - náš právní systém - ústava

převzato a přeloženo překladačem z www.ubuntuparty.org.za

My, lidé, jsme přesvědčeni, že žijeme v zákonné společnosti a že právní struktury se neustále vyvíjejí ve prospěch lidí i celé země. Nic nemůže být dále od pravdy.

Každý, kdo někdy měl zkušenosti se systémem právního soudnictví, bude vědět, že systém se všemi svými zákony a soudy a byrokracií nemá nic společného s ochranou lidí a uplatňováním spravedlnosti a spravedlnosti. Je to všechno o postupech; znalost soudních pravidel; a sbírání peněz.

Dokonce ani náš Ústavní soud, který si mnoho lidí váží tak vysoko, tam opravdu není, aby pomohl lidem, protože většina lidí, kteří denně zažívají hrubé a nepředstavitelné strádání, nemají přístup k Ústavnímu soudu kvůli jeho složitá pravidla, struktury a postupy. Soudy by měly být lidovými soudy a každý by měl mít po celou dobu přístup k dosažení spravedlnosti - není tomu tak.

Zakladatelé strany UBUNTU mají velké zkušenosti se snahou dosáhnout spravedlnosti pro lidi v různých pokusech odhalit nezákonné činnosti bank, ale v průběhu procesu jsme zjistili, že soudy a banky jsou nerozlučně spjaty a že Zdá se, že soudy skutečně chrání banky.

ANO - nakonec jde o peníze. Většina obyčejných Jihoafričanů nikdy nedostane žádnou formu spravedlnosti, protože nemá peníze na právníky a obhájce, kteří by je zastupovali u soudu. Nemáme znalosti o nekonečně složitých pravidlech, kterými se řídí postupy, ani o tom, jak mají být dokumenty předkládány a „doručovány“, a o tom, co lze argumentovat a co nikoli. Toto není soudní systém - je to kontrolní systém.

Korporace, které jsou fiktivními subjekty, mají u našich soudů více práv než žít a dýchat lidské bytosti. Neviditelní zákonodárci každý týden vytvářejí a přijímají nové zákony, aniž by o tom lidé věděli, což neustále zvyšuje bezednou jámu složitosti, která lidem nikdy nebude žádným způsobem přínosem.

Jedná se o hluboce nespravedlivý systém, jehož cílem je udržet masy pod kontrolou a neumožnit lidem dosáhnout spravedlnosti, ale spíše vytvořit dojem, že to dělají. To je zcela nepřijatelné pro jakoukoli morální společnost, která má zásadní víru v integritu a spravedlnost na všech úrovních, a je třeba ji s okamžitou účinností změnit, abychom lidem poskytli opravdovou spravedlnost - spravedlnost, kterou si všichni zasloužíme - spravedlnost, kterou si máme osvojit a nemuset prosit.

Prvním zákonem použitelným na člověka je obecné právo se třemi základními principy.

Nic jiného neubližujte;
Nekradněte ani neberte to, co není vaše;
Chovejte se čestně ve všem, co děláte.


Bohužel to však u našich soudů neplatí, pokud se nebudeme postavit za svá práva a nevyžadujeme to od soudců.

Žijeme v Africe - všichni jsme Afričané. Proč nepoužíváme moudrost staroafrických zákonů - skutečné spravedlnosti a spravedlnosti vůči jejím lidem? Místo toho jsou naše zákony a soudy ovládány římsko-nizozemským zákonem, který je zastaralý, nepřiměřený a tak složitý, že nemůže být pro lidi žádným přínosem.

Celý náš právní systém je strukturován kolem obchodního práva, smluvního práva a zákonného práva. Tyto zákony nemají nic společného s obecným právem a právy lidí, ale spíše s právy korporací a fiktivních entit.

Je důležité si uvědomit, že každý z nás byl také proměněn ve fiktivní entitu nebo kus papíru, „právnickou osobu“, v okamžiku, kdy jsme dostali rodný list nebo identifikaci číslo, následovaný pasem nebo dokladem totožnosti, který nese náš obrázek spojený s těmito čísly.

Od té chvíle máte dvě entity. Vaše pravé já - živá dýchající lidská bytost z masa a krve a nekonečné duše s nezcizitelnými právy, která vám nikdo nemůže vzít; A za druhé - kousek papíru, často označovaný jako „slamák“ nebo „právnická osoba“, který je identifikován obrázkem vás a nějakým identifikačním číslem.

Ty dva NEJSOU stejné, ale celý život vedeme k přesvědčení, že jsou jedno a totéž a že lidská bytost je odpovědná za právní fikci, která byla spojena s její bytostí při narození, a to zvláštním a složitým právním způsobem se stal majetkem státu, který tato čísla vydal. Všimnete si, že všechny vaše právní dokumenty fiktivní entity nesou vaše jméno napsané VELKÝMI PÍSMENY. Toto je první rozlišovací známka, na kterou je třeba dávat pozor.

Je zásadní, aby každý skutečně pochopil a pochopil tento velký podvod, který se na nás všechny nalil, a my to podrobněji rozvedeme v samostatném dokumentu, který se zabývá naší lidskou suverenitou a absolutními nezcizitelnými právy.

Naše zákony a soudní systémy pocházejí z pomalu se rozvíjející kontrolní struktury královské politické elity a jsou založeny na zákoně o admirality nebo námořním právu. Proto všichni máme „pasy“ a máme věci jako „vlastnictví, stáž, partnerství ...“ Doufám, že dostanete „drift“?

Zahrnuje neuvěřitelně složité vrstvy podvodu tak rafinovaně vytvořené po tisíce let, že nikdo nemůže říci, že tomu skutečně rozumí. Jejím hlavním cílem je udržet absolutní kontrolu nad „plavidly“ nebo lidmi, kteří se domnívají, že jsou svobodní, ale ve skutečnosti jsou subjekty ve vlastnictví krále nebo státu.

K tomuto nepředstavitelnému a neposkvrněnému podvodu je připojeno celé tělo právního jazyka, které bylo navrženo tak, aby zmátlo a chytilo důvěryhodné lidské bytosti. Tomu se v oboru říká „legalese“. To jsou slova, která nás zavádějí a klamou - ale všichni si myslíme, že chápeme jejich význam.

Například pokud se vás některá oficiální autorita, jako je soudce nebo policista, zeptá: „rozumíte?“ Opravdu to znamená „stojíte pod mou autoritou“. A pokud souhlasíte, mohou s vámi dělat, co chtějí, protože jste se podrobili jejich autoritě. Je to skutečně mistrovsky navržený podvod, díky kterému se ochotně podřizujeme jejich autoritě.

Lidé si zaslouží právní systém navržený pro lidi lidmi. Ve světě bez peněz je takový právní systém snadno pochopitelný. Protože jakmile odstraníme peníze ze systému, většina našich problémů magicky zmizí přes noc. Protože peníze jsou hlavní příčinou všech našich problémů, které nás nutí pobíhat pobíhat v kruzích dohadujících se o peníze, zatímco veškerá tato energie by mohla být použita k zajištění hojnosti pro lidi.

Peníze jsou hlavní příčinou trestné činnosti a sedm smrtelných hříchů - náš zákon, jak jej známe, je nástrojem, který udržuje tento kolotoč v chodu.

Téměř každá právní žaloba u všech soudů dnešního světa může být nějakým způsobem spojena s penězi - žádáme vás, abyste o tom pečlivě přemýšleli. Protože jakmile uvidíte tento odkaz, je velmi snadné vidět web podvodů, který proniká finančními a právními systémy, v nichž jsme uvězněni.

Soudy, soudci a právníci, kteří jednají proti lidem ve prospěch nezákonných bank, páchají trestné činy proti lidem v Jižní Africe. Jak budou jejich zločiny a činy řešeny v rámci systému UBUNTU s novými zákony napsanými lidmi, je na lidech, aby se rozhodli.

Strana UBUNTU navrhuje úplné přepracování a přepsání celého právního systému, který je vytvořen lidmi pro lidi, na základě zásad obecného práva.


Akční plán strany UBUNTU:
Budou zrušeny všechny existující zákony, které jsou jakýmkoli způsobem v rozporu s vůlí a potřebami lidí.
Všechno, čeho chtějí lidé dosáhnout, musí být možné.
Bezdomovec nebude nikdo; nikdo hladový; a nikdo není nemocný bez nejlepší možné péče.
Na základě vůle lidí na místní a národní úrovni budou vytvořeny nové zákony a nové řídící struktury;
Budou zrušeny všechny eurocentrické, římské, nizozemské nebo jakékoli jiné zákony, které se netýkají lidu - všichni lidé bez ohledu na rasu nebo pohlaví.
Bude zavedeno znovuzavedení afrických kmenových struktur skládajících se z rady starších za účelem správy a poradenství komunitám;
Tyto rady budou voleny a jmenovány lidmi z každé komunity, aby zastupovaly komunitu, a proto jsou komunitou respektovány.
O radách bude komunita hlasovat každý rok.
Tyto nové rady starších přijmou základní principy přispěvatelství UBUNTU, aby posílily jejich schopnost vládnout a radit lidem ve své komunitě.
Tyto rady starších budou k dispozici pro řešení všech záležitostí komunity - včetně právních záležitostí. Budeme záviset na moudrosti starších lidí, kteří budou vést a radit lidem - nikoli právníkům, obhájcům nebo soudcům, kteří nejsou v kontaktu se skutečnými potřebami lidí.
Vládní struktury budou decentralizované a komunity budou mít absolutní kontrolu nad svými vlastními záležitostmi a blahobytem, ​​pokud to nebude zasahovat do jiných komunit v jejich okolí nebo nebude podkopávat větší blahobyt národa jako celku.
Bude existovat centralizovaná Rada starších, kterou bude zastupovat vybraný starší z každé komunity, provincie nebo okresu. Tyto struktury budou vyvinuty, když přijmeme a implementujeme jednoduchost UBUNTU.
Každý muž a žena musí mít právo kandidovat ve všech radách nebo orgánech, které řídí nebo přijímají zákony ve svých komunitách, ale tyto moudré starší si lidé v každé komunitě s největší pravděpodobností vyberou, protože jsou respektováni a nebojí se .
Pamatujte, že peníze nebudou hrát žádnou roli v žádné z těchto aktivit, a proto je nelze žádným způsobem použít jako nástroj vydírání nebo úplatkářství - zvítězí skutečná spravedlnost.
Všichni lidé mají právo podílet se na správě země, města nebo komunity v souladu s nově vyvinutými zákony lidí a jmenovaných rad.
Práva lidí budou stejná bez ohledu na rasu, barvu pleti nebo pohlaví;
Všichni lidé a národní skupiny budou mít stejná práva.
Nepředstavitelné škody způsobené mnoha etnickým skupinám, jako jsou Khoi, San a další lidé, budou napraveny a opraveny.
Pokud je to možné, vysídleným lidem se vrátí země, která jim byla ukradena velkými korporacemi a vládou, a bude jim poskytnuta veškerá podpora, kterou potřebují k obnovení jejich původního způsobu života.
Tam, kde to není možné kvůli těžbě, zemědělství nebo jiné činnosti, naleznou starší těchto národů řešení k nápravě situace k jejich spokojenosti.
Princip JEDNOTY bude základem všech komunit a národní řídící rady starších;
Bude podporována spolupráce - konkurence zmizí. Konkurence je důsledkem kapitalismu, konzumu a obžerství. Ve společnosti UBUNTU, kde peníze nemají žádný účinek, je koncept konkurence naprosto cizí.
Všichni lidé mají stejné právo používat své vlastní jazyky a rozvíjet svou vlastní kulturu a zvyky, pokud to neporušuje zvyky ostatních;
Rozmanitost a krása našich kultur a jazyků budou podporovány a oslavovány v co největší míře;
Všechny národní skupiny jsou chráněny obecným právem proti urážkám jejich rasy a národní hrdosti;
V žádném aspektu společnosti nebude existovat žádná hierarchie ani úrovně nadřazenosti, příspěvek každého člověka bude oceněn stejně stejně jako jakýkoli jiný;
Všechny diskriminační zákony a postupy budou vyňaty stranou a nebudou tolerovány.
Využívání peněz a bohatství jako nástroje oddělení, segregace a diskriminace bude ve všech formách zrušeno.
Země patří všem obyvatelům Jihoafrické republiky a musí být využívána a rozvíjena ve prospěch všech.
Žádná vláda, politická strana, jednotlivec ani korporace si nemohou nárokovat vlastnictví půdy nebo jakékoli její části;
Každý má právo na svůj vlastní domov
Každá komunita bude mít právo přistát, která obklopuje komunitu, což odpovídá potřebám lidí, na soběstačnost a udržitelnost.
Zemědělci dostanou veškerou půdu, kterou potřebují k zajištění pro obyvatele každé komunity a dalších komunit, které nemohou zajistit určitou produkci.
Půda bude přidělena těm, kteří ji využívají ve prospěch komunity - nejen ve prospěch těch pár, kteří ji v současné době vlastní.
To zahrnuje půdu používanou společnostmi SAPPI, MONDI a dalšími lesnickými společnostmi, které využívají půdu lidí pro zisk bez jakéhokoli prospěchu pro lidi.
Lesnické společnosti budou hrát klíčovou roli v restrukturalizaci měst a obcí poskytováním dřeva pro většinu stavebních a dalších výrobních potřeb.
Jedná se o živé zákony, které budou růst podle potřeb lidí a podle pokynů Rady starších každé komunity.
Základ všech našich nových zákonů bude založen na vědomí jednoty, kde by činnosti každého jednotlivce měly přispívat k většímu prospěchu všech v komunitě.
Pokud to není dobré pro každého - není to vůbec dobré.
"Afrika byla kdysi skvělá - udělejme to znovu skvěle." Sanusi Credo Mutwa. Starší bezúhonnosti a moudrosti - duchovní ikona milionů po celém světě - živý poklad.

Zákony a slova, která nás zotročují - 1. část

Protiprávní podvod
"Nikdo není zotročenější než ti, kteří věří, že jsou svobodní." Anonymní
Celý náš právní systém je podpořen zákonem o námořní dopravě nebo admirality, o kterém si je jen velmi málo lidí vědom a je střežen nejvyššími úrovněmi našeho právního systému. Je to skvělý trik podvodu, který se hraje na většinu lidstva a který nás udržuje zapletený do sítě zmatků o tom, kdo ve skutečnosti jsme a o našich právech jako živých dýchajících lidských bytostí, zatímco s našimi takzvanými autoritami zachází jako s čísly.

Jedná se o hluboce spletitý systém, který se vyvíjí tisíce let. Nemá to nic společného se spravedlností pro lidi, ale všechno má co do činění s kontrolou nad lidskými bytostmi, které jsou všechny svrchované a mají nezcizitelná práva, o kterých nevědí. Jde o to, abychom v nás nevěděli, abychom s námi mohli i nadále zacházet jako s nákladem a majetkem.

Většina z nás je naplněna naprostým šokem a nedůvěrou, když poprvé narazíme na tuto informaci a mnoho lidí se ji rozhodne zahodit. Žádáme vás, abyste si to pečlivě přečetli a poté provedli vlastní průzkum, který by ověřil, co najdete. Sdílejte to s každým, koho znáte, protože nezákonné kontroly nad našimi lidmi se můžeme osvobodit pouze tím, že budeme informováni.

Vědění je moc. Využijme tyto znalosti k tomu, abychom nás vedli k osvícení a osvobodili jsme se od nezákonného útlaku a finanční tyranie, které na lidi vnucuje malý počet jednotlivců. Nyní, když to víme, je na nás, abychom se osvobodili.

Část 1:
Slova končící na LODĚ zahrnují vlastnictví, opatrovnictví, partnerství, nucenou správu a samozřejmě občanství (viz všech 218 slov zde: http://www.morewords.com/ends-with/ship/ ). Drtivá většina těchto výrazů se používá komerčně, protože obchod pochází od přepravních obchodníků. Přepravní obchodníci rozšířili své rituály a praktiky z moře na pevninu.

To je důvod, proč musíte DOPRAVIT svůj nábytek z Vegas do Texasu, i když na dohled není ani kapka vody. To je také důvod, proč potřebujete cestovní port, abyste mohli cestovat. Ve vzduchu jsou dokonce i přístavy, známé jako vzdušné přístavy, které jsou jasným rozšířením mořských zákonů a rituálů. Je to všechno o penězích a obchodu.

Při jízdě po silnici se používá levý a pravý jízdní pruh . Tyto pruhy jsou symbolem přepravních pruhů. Je divné, že běžné městské ulice mají ostrovy, které je třeba projednat (jako loď projíždí obtížné vody). Osobě sedící vedle řidiče se říká cestující. Cestující platí za peníze lidem, kteří jsou přepravováni z jednoho místa na druhé na komerčních lodích .

Předpokládá se, že při jízdě po silnici děláte vždy obchod. Obchodní plavidla musí pojistit svůj náklad . Proto jsou cestující pojištěni, protože jsou doslova považováni za náklad. Kdo vlastní náklad? Prozkoumejte to sami a zjistěte, jak hluboko králičí nora zachází.

Slovo „osoba“ znamená společnost a osoba je proto považována za náklad . Pokud si člověk nemůže udržet svou obchodní integritu, korporace se potopí , podnik nemůže zůstat na hladině a je prohlášen za insolventního .

Rozpouštědlo je kapalina, ve které lze něco rozpustit. Pokud máte příliš mnoho nelikvidních aktiv, jste v platební neschopnosti . Proto se slovo likvidita používá v obchodních záležitostech. Všechno je o vodě a moři, protože obchodní námořní zákony jsou o obchodu a nákladu.
Jde o přeměnu skutečných pevných věcí (na souši) na likvidní obchodní komodity (peníze, obchodní cenné papíry a obchodovatelné nástroje). To, jak jsou nelikvidní (skutečná aktiva) spojena s likvidní (penězi), je nejmoudřejší z podvodů a proč jsou právníkům vypláceny obrovské částky peněz, NENÍ to vyšetřovat.

Souhrnně to funguje takto: pokud neurčíte jinak, JSTE NÁKLADEM STÁTU . Pokud však někomu, kdo nemá ponětí, o čem mluvíte (například dopravnímu důstojníkovi), řeknete, že nejste náklad, bude se na vás dívat velmi podivně.

Podívejte se, jak je to chytré: loď kotví v kanálu a její náklad je vyložen do doručovací místnosti, kde je účtován prostřednictvím certifikátu s titulem . Certifikáty jsou důkazem komerční hodnoty (jako je podílový certifikát).

Je to náhoda, že děti jsou také zrodil z porodního kanálu v porodním sále ? A lékař poté podepíše manifest živého porodu a na jejich jméno vystaví rodný list? Dítě je poté zaregistrováno (slovo registr pochází z latiny rex regus - „pro korunu“) a on, dítě, má nyní komerční hodnotu jako majetek .

Tento majetek (náklad) byl darován koruně (tj. Vládní statek). Stát má nyní vlastní obchodní podíl nebo podíl na hodnotě tohoto majetku / nákladu. To je důvod, proč je vaše lidské dítě zbaveno všech práv a má komerční hodnotu, aby mohla být obchodována jako součást národní korporace.

Přečtěte si na našich webových stránkách důkazy o tom, že vláda SA je registrována jako společnost na burze cenných papírů USA / New York - což jí umožňuje prodat práci svých lidí do otroctví neviditelným akcionářům po celém světě.

http://www.ubuntuparty.org.za/2012/08/sa-government-is-registered-as.html

Pokud se podíváte na svůj rodný list, uvidíte, že neříká, co jste (tj. Člověk). Pokud se však zvíře narodí, dostane osvědčení uvádějící „hovězí“ nebo „kočkovitý“ nebo „koňovitý“ nebo cokoli jiného. Jednoduše řečeno, když se narodí lidské dítě, ve jménu dítěte se vytvoří stínová společnost . Jméno dítěte se pak stává jeho titulem. Tato roztomilá malá společnost má pouze ta práva, která se jí stát rozhodne udělit.

Zeptejte se sami sebe - rodí se dítě vůbec s nějakými přirozenými právy (jako je právo na jídlo a vodu?) Nebo má pouze ta práva, která mu přiznává stát? Stát může kdykoli zasáhnout do života a vzdělávání tohoto dítěte, že? Může, pokud je dítě jejich drahocenným nákladem. Z tohoto důvodu má stát právo dle libosti odebrat děti rodičům, a to z jakéhokoli důvodu, který si zvolí jako právní důvod.

Pamatujte, že lidská bytost z masa a krve nemá žádné přirozené „legální“ postavení, má to jen stínová společnost (nebo právnická osoba). Proto slovo „lidská bytost“ není ve slovníku Blackova zákona.

Black's Law Dictionary obsahuje téměř každé představitelné slovo. Pokud však chcete definici lidské bytosti, vraťte se do roku 1930 a přečtěte si slovník Ballentines Law. Vedle Human Being to říká: „see monster.“ Nedělám si legraci.

Lodě vyžadují navigační nástroje pro vyjíždění přes rozbouřené vody. Nástroje používané k jednání o moři obchodního práva jsou obchodovatelné nástroje a používají se jako peníze. Banky „peníze“ nepoužívají, pracují s obchodovatelnými nástroji, jako jsou směnky a směnky - NENÍ peníze. Peníze jsou fantazijní slovo, které se používá k udržení spokojenosti lidí na druhé straně pultu.

Stejně jako lodě používají obchodovatelné nástroje, tak obchodníci (bankéři, právníci a soudci) používají obchodovatelné nástroje mezi sebou . To je důvod, proč vždy hrozí, že se „ průběh akce.“ To je velmi důležité, protože pokud rozumíte obchodovatelným nástrojům, bankovní a soudní systém se začíná rozpadat a dává smysl.

Například „výčep“ není půllitr piva. Koncept je směnka, která je příkazem k výplatě peněz. Příkaz k výplatě peněz, jako příslib výplaty peněz, ve světě, kde peníze nejsou podporovány žádným fyzickým zdrojem, jsou doslova peníze samotné.
(Na památku Dr. Johana Jouberta, který zasvětil svůj život, aby nám přinesl tento objem výzkumu a znalostí.)

Zákony a slova, která nás zotročují - 2. část

Vláda je sama právnickou nebo právnickou osobou, což znamená, že je korporací . Přečtěte si na našich webových stránkách důkazy o tom, že vláda SA je registrována jako společnost na burze cenných papírů USA / New York - což jí umožňuje prodat práci svých lidí do otroctví neviditelným akcionářům po celém světě.

http://www.ubuntuparty.org.za/2012/08/sa-government-is-registered-as.html

Jediným přínosem, který tato společnost ve skutečnosti má, jsou její lidé (sbírka osob). Této vlastnosti (lidem) musí být přidělena hodnota, aby ji bylo možné použít jako zajištění při poskytování půjček, takže je třeba vypočítat, jak a co mohou splácet .

Slovo splatit neznamená něco platit záda . Znamená to jednoduše něco platit znovu a znovu a znovu. Dávejte pozor na toto slovo „splácet“, protože je velmi složité.

Sčítání dává vládě údaje, které potřebuje k výpočtu hodnoty její nemovitosti. Takto si země mohou půjčit peníze. Půjčují si a používají lidi jako záruku k jejich splacení. Ve skutečnosti si peníze nepůjčují, protože peníze vytvářejí centrální banky z ničeho nic .

Pamatujte si, že slovo úvěr v právním smyslu dělá ne střední půjčku jako vy a já to vím. Toto slovo je kořenem neuvěřitelného podvodu. Banky, aby neposkytovaly půjčky, poskytují úvěr . Rozdíl je zásadní pro budoucnost světa ve velmi stěžejní době v historii.

Přírodní zdroje patří skutečným lidem v zemi. Nicméně, skutečné lidské lidé nejsou uznávány v oblasti obchodního práva, pouze jejich právnická osoba / společnost je uznávána. Skutečná lidská bytost byla podvedena, aby se vzdala všech svých práv, když bylo kotviště jejich lodi (korporace) zapsáno do rodného listu .

Půda a přírodní zdroje byly proto darovány (prezentovány) korporaci, která jedná jejich jménem. Ano, vláda země je korporací a ano, je jako taková registrována.

Chcete-li být součástí vládního korporaci, jeden musí nejprve slíbit ones oddanost k němu. Nikdo s rozumem by nikdy neslíbil svou věrnost vládě, alespoň ne vědomě. Samozřejmě by to mělo být naopak. Když něčemu slibujete svou věrnost, připouštíte, že je mocnější než vy, a proto jí udělujete autoritu nad sebou. Jinými slovy, jste submisivní otrok .

Tady je klíč: vyhledejte definici „občana“ v Black's Law Dictionary. Je definován jako ten, kdo slibuje svou věrnost státu výměnou za výhody a privilegia. Pokud jste v armádě, dostali jste tu čest jít na víkend domů. Toto privilegium však bylo možné kdykoli zrušit.

Stejně je to s občanstvím . Podvedli vás, abyste se vzdali svých přirozených práv ve prospěch výhod a privilegií udělených nadřízeným orgánem. Nyní jste korporační entitou podřízenou jiné korporaci , státu / vládě. Stát je samozřejmě podřízen tomu, komu dluží peníze: tj. centrální banky. Nakonec to všechno přijde na banky.

Takže jste občanem vaší země? Samozřejmě, že jsi. Moc špatné.

V případě, že jste stále zmateni, je občan země majetkem této země, a to prostřednictvím: 1) rodného listu; a 2) dobrovolná registrace občanství. Pokud se připojíte k armádě, už nejste obyčejným občanem a nyní jste součástí nové legie . V podstatě byli znovu legionářští . Církve měly původně zcela samostatné právní postavení zvané piae causa. Fascinující.
Pokud nemůžete zaplatit dluh, budete se muset dostavit před soudce u soudu . Za starých časů si kněží a kapitáni lodí mohli brát lidi. Obchodní soudci proto mohou být spojováni s kněžími a kapitány lodí, což je důvod, proč mohou předsedat obchodním záležitostem a proč se nosí černé šaty .

Soudci u nejvyššího soudu se nazývají „ můj pane “ a očekává se, že se jim každý klaní. Podívejte se na jakýkoli soudní dokument a uvidíte strany, které se doslova modlí za soud od pána na pódiu. Celý tento systém je chytře maskovaná rituální sekvence navržená těmi, kteří pro nás vytvořili tuto právní kontrolu. Ale probouzíme se k jeho lžím a podvodům.
Jaká je podobnost mezi církevní modlitbou a legální modlitbou? V obou případech se dobrovolně podřizujete vyššímu orgánu. Vše, co se v obchodním právu děje, je o podání. Každý soudní dokument, který předložíte a podepíšete, je čistě o tom, aby vás předložil vyššímu orgánu.

Když se dostavíte k soudu, jste povinni postavit se do doku (jiný termín dodání). Nejprve ale musíte vstoupit malým plotem zvaným bar . Tento plot, často s malou bránou, představuje příchod na palubu lodi . Nyní se řídíte zákonem o námořní admirality a již nejste vázáni přirozeným nebo společným zákonem země.

Když právníci složí advokátní zkoušku, budou moci pracovat nad palubou (jiný termín přepravy) jako registrovaný úředník. To je na rozdíl od toho být pod palubou, kde se nachází náklad, otroci a zločinci. Zadržovací cely u soudů jsou často pod úrovní podlahy a obviněný je vyveden na palubu do dok.

Když umístíte svůj podpis na kousek papíru, čára pod vaším podpisem představuje čáru obzoru a pod touto čarou je vaše jméno (obvykle velkými písmeny). Právě jste byli podvedeni k tomu, abyste se odsunuli z lidské a masové lidské bytosti žijící na Zemi obdařené Stvořitelovými přirozenými právy (představovanými vaším podpisem), k pouhému nákladu / majetku / movitému majetku / otrokovi / zločince a jste nyní vázán podmínkami této dohody.

Podle mořského práva (námořní nebo obchodní právo) musí být veškerý náklad označen jménem a titulem . Máte jméno a titul? (např. pan, paní, slečna atd.) Ano. Jste majetkem.
Vyzkoušejte toto: zkuste podepsat všechny smlouvy slovy „všechna práva vyhrazena“ pod vaším podpisem. Tento malý malý čin způsobí absolutní zmatek. Proč? Protože prohlašujete, že MÁTE PRÁVA. Nebesa, měli byste mít práva.
(Na památku Dr. Johana Jouberta, který zasvětil svůj život, aby nám přinesl tento objem výzkumu a znalostí.)

Zákony a slova, která nás zotročují - 3. část

„Peníze“, které vás banky nutí používat, a peníze, které banky používají samy, se liší. Banky používají směnky a směnky , a to vše je jasně uvedeno v Jednotném obchodním zákoníku. (Zákon o směnkách používají jiné země včetně Indie, Austrálie, Velké Británie a Jižní Afriky).

To jsou peníze - kousky papíru s podpisy. Zákon o směnkách, který pochází z Velké Británie, je společný téměř pro všechny země na světě. Například inchoate nástroj je definován po celém světě jako jakýkoli prázdný kus papíru obsahující podpis. Inchoate instrument může být vyplněn jako směnka na hodnotu libovolné částky. Buďte opatrní, co podepisujete.

UCC i zákon o směnkách hovoří o „kapacitě uzavírat smlouvy“. Podívejte se na slova: Kapacita (objem kapaliny / množství) ke smrštění (zmenšení zpět na nulu). Můžete uzavřít smlouvu s jakoukoli fakturou, protože naše „peníze“ již nejsou podporovány žádným fyzickým zdrojem.

Přemýšlejte o konceptu kapitálu. Prezident USA (což je vlastně obchodní název, název společnosti je ve skutečnosti „Virginská společnost“) žije na „Capitol Hill“. Každá země má „hlavní město“. Všechny věci kapitál (jako velká písmena) se vztahují ke všem věcem komerčním, což znamená, že všechno spadá do peněz.

Římané měli tři třídy lidí: capitis dimunitio maxima, capitis dimunitio media a capitis dimunitio minima . Vše si můžete přečíst ve slovníku Black's Law Dictionary. Otroci jsou capitis dimnutio maxima (maximální ztráta práv).

Otroci měli své jméno napsané velkými písmeny. Hrobové kameny mají jména napsaná velkými písmeny, protože jsou legálně mrtvá. Chytré čtení a porozumění zákonu o důvěryhodnosti Cestui Que Vie z roku 1666, který byl přijat, zatímco všichni soustředili svou pozornost na velký požár Londýna, prohlásil všechny za právně mrtvé.

Majetek všech mrtvých lidí byl svěřen do důvěry a je v držení státu. To platí i dnes - nevlastníte majetek, pouze si myslíte, že ho vlastníte. Přečtěte si pozorně svůj list vlastnictví, uvádí se v něm, že stát si vyhrazuje všechna svá práva. Jsi mrtvý? Ano, proto je vaše jméno na všech právních dokumentech napsáno velkými písmeny.

Mají se podívat na to, jak některý diplomat má své oficiální jméno psáno: polovina jeho jméno velkými písmeny a polovina jeho jméno je malá písmena. Toto je capitis dimunitio media a odkazuje na střední ztrátu práv.

Když otroci získali svobodu, dostali titul. Otroci byli velmi šťastní, ale netušili, že jejich titul jednoduše znamená „otrok“. To jen zdůrazňuje důležitý aspekt celého tohoto spletitého jazyka, který se používá k oklamání lidstva.

Více důkazů o tom, že smrt oplývá zákonným a bankovním slovem, lze vidět ve slově „ hypotéka“ , které stejně jako slovo „ márnice“ souvisí se smrtí. Dokonce i slovo „právník“ pochází ze slova „právník“, což znamená brát od jedné osoby a dávat druhé, přičemž si samozřejmě necháváte pěkný kus pro sebe.

Advokáti nemohou vidět , mohou pouze slyšet, protože vše musí být písemné, a proto máte soudní jednání, nikoli soudní jednání. Můžeme tedy s jistotou konstatovat, že spravedlnost je slepá. Ve skutečnosti je celá soudní síň obsažena v kusu papíru - ve smlouvě .
U soudu je smlouva vše. Psaní je jazykem společnosti, protože v minulosti, kdy byly tyto chytré triky zavedeny, jen velmi málo lidí dokázalo číst nebo psát. Když se naučili číst a psát, právní jazyk se stále velmi lišil od jazyka používaného na ulici, i když ta slova zněla stejně.

Právní a bankovní svět je zcela dvourozměrný bez srdce a duše. Někteří soudci mají pravomoc přiznat nápravu, ale dokonce mají svázané ruce, protože hrají akt . Jsou vázáni scénářem aktu (stanovami) a není zde velký prostor pro improvizaci.

Zjistíte, že soudci vždy jednají na počest . Vždy se o nich říká, že jsou „čestní“. Ale být „ve cti“ a „být ve cti“ jsou úplně jiné. Toto je jeden z mnoha nesprávných názvů právních jazyků. Právní slova a anglická slova NENÍ STEJNÁ VĚC.

Čest jednoduše znamená „vyvážené knihy“ nebo že „dluhy jsou splaceny“. Soudce je bankéř a jeho knihy jsou vždy vyvážené. Dalším klasickým příkladem je slovo „zabezpečení“, které NEZNAMENÁ to, co si myslíte, že to znamená. Zabezpečení je víceméně příslibem obchodovatelného nástroje.

Slíbíte své „zabezpečení“ nástroji, takže nástroj (nebo dluh) je poté „zabezpečen“. Zabezpečený nástroj je takový, kde „osoba“ vloží svůj pot a energii do zajištění toho, že bude poctěn (placen).

Nezapomeňte, že soudce sedí na lavičce a kořen slova „lavička“ pochází z latinského slova „banca“, protože obchodní bankéři by seděli na lavičce na tržištích. Pokud by byli přistiženi při podvádění, nezbedný bankéř by nechal svou lavičku rozbít na veřejnosti a z toho se dostali do bankrotu .

Soudci jsou vždy na počest , protože být v úctě by znamenalo být v platební neschopnosti. Knihy soudců jsou vždy vyvážené / jejich dluhy jsou vždy splaceny, protože představují banku . Účetní knihy banky musí být podle definice vždy vyvážené (což je ještě více důkazem toho, že ve skutečnosti nepůjčují peníze).

Dozvíte se to, až se dozvíte o bankovnictví - banka je pouze debetní / kreditní počítačový systém, který pracuje podle vašich pokynů. Když se probudíte a uvědomíte si, že můžete banku poučit jinak a udělá to také dostatek lidí, pak se vše pohne. Je to všechno o znalostech a osvícení - to je náš příslib lidem v Jižní Africe.
(Na památku Dr. Johana Jouberta, který zasvětil svůj život, aby nám přinesl tento objem výzkumu a znalostí.)

Zákony a slova, která nás zotročují - 4. část

Slovo akt je velmi zajímavý pojem. Akt je něco, co se odehrává na jevišti. Shakespeare řekl: „Celý svět je jeviště, muži a ženy jsou pouze hráči.“ To už nemohlo být doslovnější a královská politická elita, která pochopila celý význam, se musela hlasitě zasmát, když to uslyšeli.

Dnes, když je podepsán akt parlamentu, stává se z něj právě ten akt . Samozřejmě nikdo z lidí ani policie, kteří to prosazují, netuší, že se jedná o úplnou hru šarád a že jsou pouhými nástroji prosazujícími protiprávní jednání proti jejich vlastním lidem.

Možná se divíte, proč musíte vždy podepisovat smlouvy černým inkoustem. Obvyklým argumentem je, že je lépe vidět, ale to je naprostý nesmysl. Logičtější odpovědí je, že pouze podpisy mokrého inkoustu (původní) mají hodnotu jako převoditelné nástroje. Když byly tyto struktury původně implementovány, barva inkoustu byla černá.

Pokud jsou vaše nástroje (tj. Dokumenty obsahující váš podpis) obchodovány mezi právníky a bankéři, musí používat podpis „černého“ mokrého inkoustu. Podporují to (podepisují) jiným stranám výměnou za jiné druhy peněz. To se děje v zákulisí vašich bankovních půjček po celou dobu.

Banky prodávají náš podpis na obchodovatelných nástrojích, které podepisujeme na trhu s deriváty, a nemáme tušení, že se to děje. Vlastně si myslíme, že dlužíme bankovní peníze, a proto jim každý měsíc nadále vyplácíme. Přemýšlejte o slově splácení. Znamená to „splácet něco, co jste si vypůjčili“, nebo to znamená stále splácet, znovu a znovu?

Při použití černého inkoustu je velmi obtížné zjistit, kde se originál ve skutečnosti nachází. Některé banky v USA byly přistiženy při padělání podpisů na hypotečních dokumentech, aby mohly uzavřít domovy lidí. Během 60 minut došlo k velkému odhalení.

Černý inkoust má také zlověstnější konotaci. Představuje smrt. Černá róba u soudu představuje smrt, protože nejedná se skutečnými lidmi, jedná se s korporacemi nebo postavami ve hře. Proto se nám říká právnická osoba , právní fikce nebo právnická osoba, která není lidskou bytostí, ale názvem společnosti nebo uměleckým jménem.
To je také další důvod, proč máte soudní slyšení , a nikoli soud vidí a proč spravedlnost je slepá. Symbolem spravedlnosti je bohyně „Themis“ se zavázanýma očima. Proč by symbolem spravedlnosti byla bohyně se zavázanýma očima? Proč vůbec používat bohyni? Toto je součást starodávného rituálu, který dnes pokračuje a je podporován, aniž by si toho někdo byl vědom. Většina lidí věří, že pouze starodávné kultury měly rituály týkající se bohů a bohyň. Ve své víře se mýlí.

Jednoduše řečeno, pokud podepíšete smlouvu, odsouváte se, abyste byli podřízeni vyšší autoritě. I slovo smlouva je však zavádějící. Smlouva použitá jako podstatné jméno je pouze dohoda. Sloveso smršťovat se znamená zmenšovat se, jako když se balón stahuje, když vzduch vychází.

Protože naše měna (aktuální / mořská) již není podpořena zlatem ani žádným jiným přírodním zdrojem, jediný důvod, proč zůstává nad vodou (jako když se podnik potopí, než se potopí), je proto podpořena pouze důvěrou lidí.

To znamená, že lidé mají plné, nezcizitelné právo uzavřít (sloveso) jakoukoli dohodu a vrátit dlužnou částku (zastavenou nebo slíbenou) zpět na nulu. Ano, slyšeli jste správně, že máte moc pomocí svého podpisu eliminovat jakýkoli dluh, který dnes existuje v dnešním světě.
(Na památku Dr. Johana Jouberta, který zasvětil svůj život, aby nám přinesl tento objem výzkumu a znalostí.)


Zveřejnil Anonymous ve středu 1. srpna 2012