Proč se registrovat?

Díky registraci na portálu relaxklubjarilo.cz, která je podmíněna souhlasem s hodnotami klubu se stanete klubovým členem "Občanského klubu" RELAX KLUB JARILO Halenkov.  

"Občanský klub" je svobodné společenství lidí, které funguje výhradně na pincipech sousedské výpomoci a řídí se vlastními vnitřními pravidly.

Díky registraci Vám vzniká možnost účastnit se klubových činností, které jsou vytvářeny společenstvím stejně nebo podobně smýšlejících lidí.

Dále Vám vzniká možnost odebírat hodnoty ve výdejně klubu na adrese Halenkov 318 (Občanský klub s posezením "NA PALUBĚ"), nebo prostřednictvím objednávkového internetového portálu na tomto webu.

Po odeslání internetové registrace a následném povolení administrátorem je aktivována možnost objednat kvalitní výrobky z tohoto portálu, tím chránit své zdraví na fyzické a psychické úrovni.

Nevzniká výhoda žádnému jednotlivci, ale všem zúčastněným.

Klubový člen může doporučit rozšíření sortimentu ve výdejně, na základě svých vlastních dobrých zkušeností. Při hromadném nákupu hodnot prostřednictvím Občanského klubu je možné si snížit náklady na zaopatření nejkvalitnějších výrobků, které jsou zároveň prospěšné pro člověka i Zemi, která nám dává víc než jsme ji ochotni vracet. S úctou k lidem, přírodě i Zemi se snažíme nalézat nejvhodnější způsoby, jak zabezpečit výrobky z oblasti Zdravé stravy, Přírodní kosmetiky atd.

Klubový člen má jedinečnou možnost vybrat si na portálu relaxklubjarilo.cz z mnoha výrobků právě ty nejlepší a jako bonus je ke všem výrobkům poskytována informace vzdělávacího charakteru, jako jsou informace o zdravotních účincích, obsahu vitamínů a vlivu na zdraví.

Informace na portálu se neustále rozšiřují a cílem je, aby se klubový člen sám aktivně zapojil do procesu tvoření a přispěl svými výrobky k rozšíření sortimentu výdejny.

Všechny informace na portálu relaxklubjarilo.cz jsou poskytovány členům klubu zcela zdarma.

Ve vnitřní zóně portálu relaxklubjarilo.cz se nachází členská zóna s inzercí, nabídkou služeb a mnoho dalších vnitroklubových nabídek.

Další informace o rozšiřujících činnostech budou uváděny průběžně v záložce "AKTUÁLNĚ" ve veřejné zóně portálu.

Klubové členství je zcela zdarma a k ničemu nezavazuje.