Proč musím mít klubovou kartu?

Protože pro její získání je potřeba souhlasit s Hodnotami klubu.

Klubová karta opravňuje jejího držitele k možnosti odebírat hodnoty ve výdejně a účastnit  se akcí pořádaných Relax klubem Jarilo, nebo partnerských klubů, které uvádíme zde: Partnerské kluby.

Proč je nutné kartu mít? Protože abyste ji získali potřebujeme vědět jestli uznáváte stejné hodnoty jako my - členové klubu, kteří se rozhodli, že budeme vytvářet společenství lidí spolupracující výhradně na principech sousedské výpomoci a na pincipech občanských forem spolupráce.  Aby tato spolupráce byla vůbec možná a abychom se vzájemně  lépe poznali, potřebujeme mít PRAVIDLA  a uznávat podobné HODNOTY - proto v rámci našeho klubu vytváříme vlastní pravidla, kterými jsou Smluvní podmínky členství, Klubová pravidla a Přípěvkový řád, kterými se hodláme řídit a sami je upravujeme pro naše potřeby.

Klubová karta je vlastně dokument podobný pasu. V klubu jste na území, kde platí klubová pravidla, podobně jako použijete pas při vstupu do cizí země, kde přicházíte jako turista nebo obchodník. Podobně s klubovou kartou přicházíte na území se zcela Novými pravidly v němž společenství lidí (členů) na základě společných hodnotových měřítek se může účastnit činností nebo aktivit jako turista nebo jako výrobce či poskytovatel služeb pro jiné členy.